RubyCup
 • Ai adaugat acest produs in cos.:

  Cupa menstruala RubyCup Medium

  Cupa menstruala RubyCup Medium
  Oferta

  Cupa menstruala RubyCup Medium

  0 out of 5

  Cupa menstruala Ruby Cup este o alternativă mai sănătoasă, sustenabilă şi ecologică la absorbante şi tampoane. Fabricată din silicon moale, de grad medical 100% şi reutilizabil pe o perioadă de până la 10 ani. Ruby Cup Medium este recomandat dacă aveţi un flux mediu spre abundent. Alegeţi cupa de culoarea preferată.

  164,00 lei 123,00 lei
 • Cupa menstruala RubyCup Small

  0 out of 5

  Cupa menstruala Ruby Cup este o alternativă mai sănătoasă, sustenabilă şi ecologică la absorbante şi tampoane. Fabricată din silicon moale, de grad medical 100% şi reutilizabil pe o perioadă de până la 10 ani. Ruby Cup Small este recomandat dacă aveţi un flux redus. Alegeţi cupa de culoarea preferată.

  164,00 lei 123,00 lei

Cupe menstruale RubyCup

Cupa menstruala Ruby Cup este o alternativă mai sănătoasă, sustenabilă şi ecologică la absorbante şi tampoane. Fabricată din silicon moale, de grad medical 100% şi reutilizabil pe o perioadă de până la 10 ani. Ruby Cup small este recomandat dacă aveţi un flux redus, iar Ruby Cup Medium este recomandat dacă aveţi un flux mediu spre abundent.

Cupele menstruale Ruby Cup sunt fabricate din silicon moale, de grad medical 100% şi sunt complet lipsite de materiale plastice, latex, toxine și înălbitori.

Ruby Cup este disponibil în dimensiunile small (mică) şi medium (medie), pentru fluxurile menstruale reduse, respectiv pentru cele medii spre abundente.