ClariCup

ClariCup

Cupe menstruale Claricup din Franta – sunt prime cupe menstruale fabricate din silicon medical biocompatibil si anti-microbian.

Cupele Claricup sunt fabricata in Franta, detin certificat ISO si FDA(SUA).

Nu irită şi nu usucă mucoasa vaginală şi este potrivit pentru piele sensibilă chiar şi în cazul femeilor cu infecţii micotice şi alergii. În comparaţie cu absorbantele şi tampoanele care după utilizare se aruncă la gunoi, cupa doar se spală cu apă şi se poate utiliza pe perioada mai multor ani. Cupa se poate utiliza în timpul înotului în mare sau piscină, în timpul somnului şi al activităţilor sportive.

Cupe menstruale Claricup din silicon medical biocompatibil si anti-microbian

Ghid marimi cupe menstruale ClariCup:

Marimea 0: este recomandata fetelor, , virginelor, chiar adolescentelor si femeilor care au un flux menstrual foarte redus.

Marimea 1 : este recomandata femeilor care au nascut prin cezariana sau femeilor cu un flux menstrual redus, si celor care nu au implinit varsta de 30 de ani.

Marimea 2: este recomandata femeilor care au mai putin de 30 de ani au nascut pe cale naturala, sau celor care au un flux menstrual abundent, si celor care au implinit varsta de 30 de ani

Marimea 3: este recomandata femeilor care au un flux menstrual foarte abundent si celor care au peste 30 de ani si care au nascut pe cale naturala.

Cupa menstruala Claricup din silicon medical biocompatibil si anti-microbian