Livrare

Anunț important!

încurajează clienții să aleagă plata cu cardul în locul numerarului. Dacă situația  va impune, plățile în numerar vor fi eliminate pentru o perioadă. Vă multumim pentru întelegere!

Prelucrarea comenziilor

Comenzile primite vor fi prelucrate in 3-5 zile lucratoare.  Echipa Cupa-Menstruala depune toate eforturile pentru a livra produsele in cel mai scurt timp posibil.

Modalitate de livrare

Produsele comandate pe www.cupa-menstruala.ro vor fi livrate la domiciliu prin serviciul de curierat GLS sau SameDay in aproximativ 2 zile lucratoare de la prelucrarea comenzii.

Livrarea se va face de luni până vineri în intervalul orar 09:00-18:00. In perioada Sarbatorilor si in zilele libere oficiale firmele de curierat pot lucra cu program special. 

Cumpărătorul este rugat sa comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

Taxa livrare

Transportul este GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. Pentru comenzile sub 200 lei costul transportului este  de 15 lei in aria de acoperire a serviciului de curierat. Daca este in afara ariei de acoperire, costul transportului este 36lei. Pentru a afla daca localitatea Dvs. se afla in aria de acoperire al serviciului de curierat ne puteti contacta prin mesaj, telefon sau email.